ТЕМА

Пенсіонерів викрали аби заволодіти столичною квартирою

13 января 2011 | 17:38

Викрадених киян міліція звільнила аж в Луганській області.


Напередодні нового року до Шевченківського райуправління внутрішніх справ у місті Києві із заявою про зникнення своєї подруги  звернулася 77-річна жителька столиці.

Під час виїзду за названою нею адресою слідчо-оперативна група разом із комунальниками виявила у квартирі мертвого 82-річного господаря помешкання, а його дружина та син безслідно зникли. За попередніми висновками судово-медичного дослідження, смерть пенсіонера настала в результаті інсульту головного мозку.

Через деякий час оперативники встановили особи двох зловмисників, один з яких є мешканцем Донецької області, інший – Луганської. Обидва громадяни раніше мали проблеми із Законом.

Затримані пояснили, що наприкінці грудня минулого року, перебуваючи в квартирі киян, застосували насильство та сильнодіючі снодійні препарати, після чого викрали господиню та її 61-річного сина, залишивши паралізованого господаря квартири замкненим у приміщенні. Маючи на меті незаконно привласнити майно подружжя столичних пенсіонерів, зловмисники вивезли своїх «полонених» на автомобілі до м. Стаханов, що на Луганщині. Там, утримуючи літніх людей замкненими у приватному будинку та змушуючи вживати алкоголь, викрадачі намагалися змусити своїх жертв оформити столичну нерухомість на одного з  них.

Через два дна дні після свого викрадення заручники були звільнені зусиллями стаханівських міліціонерів. За фактом викрадення громадян порушено кримінальну справу за статтею Кримінального кодексу, що передбачає відповідальність за викрадення громадян. Викрадачі затримані в порядку статті 115 Кримінально-процесуального кодексу України, триває слідство.

 

 

ДЗГ МВС України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Reuters

Лолита-мода в Японии.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: