ТЕМА

Активістка FEMEN, затримана за "обійми", повністю випавдана судом

17 января 2011 | 13:26

Щойно Шевченківський районний суд м.Києва повністю виправдав за відсутністю складу адміністративного правопорушення активістку жіночого руху FEMEN Інну Шевченко, незаконно затриману напередодні міліціонерами-збоченцями.


Правову допомогу Інні надавав адвокат Денис Овчаров.
Вінницька правозахисна група закликає покарати осіб, винних у фабрикації щодо п.Шевченко адміністративного протоколу та покаранні керівництва київської міліції, яка протиправно порушує права людини на свободу мирних зібрань та вираження поглядів.


комментарии [1]

18.01.2011 07:59     Євген Треба не закликати покарати винних у незаконному затриманні дівчини, а реально допомогти через суд здійснити заходи спрямовані на відшкодування завданої шкоди незаконним затриманням і через нанесення матеріальної шкоди державі по процедері вирішити питання про притягнення до відповідальності посадової особи міліції яка проводила незаконне затримання дівчини. Доказова база щодо незаконних дій міліції присутня - судове рішення про відсутність у діях п. Шевченко складу правопорушення. Ви як правозахісна група повинні знати вказаний механізм дій на підставі нормативної бази.
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Сергей Звездный

Каменец-Подольский. Традиционый фестиваль воздухоплавания

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: