ТЕМА

Військові випадково підстрелили водія на трасі Київ-Одеса

18 января 2011 | 09:40

20 жовтня 2010 року у військової частини Васильківського гарнізону Київської області відбулися планові практичні стрільби з вогнепальної зброї автоматів АК-74. Як встановлено перевіркою, в результаті допущених під час військових навчань порушень було спричинено вогнепальне поранення мяких тканин потиличної ділянки (легкі тілесні ушкодження) громадянину Г., який на автомобілі рухався трасою Київ-Одеса, що розташована на відстані 1.8 км від стрілецького тиру в/ч.


17 січня військовою прокуратурою Київського гарнізону (ВП Центрального регіону України) порушено кримінальну справу за фактом отримання тілесних ушкоджень громадянином Г. за ознаками злочинів, передбачених ч.1 ст. 414 та ч. 1 ст. 425 (порушення правил поводження зі зброєю та недбале ставлення до військової служби) Кримінального кодексу України.
     Також прокурорською перевіркою з’ясовано, що вказаний стрілецький тир 2009 року було визнано таким, що за своїм інженерним обладнанням не відповідає вимогам Державних будівельних норм «Спеціалізовані споруди, тири і стрільбища для кулькової стрільби», затверджених наказом Державного комітету України з будівництва та архітектури. У зв’язку з цим наказами командування Повітряних Сил Збройних Сил України було зупинено використання цього тиру. Після проведення робіт із його дообладнання,  комісія згаданої військової частини Васильківського гарнізонудозволила експлуатацію стрілецького тиру з 18 грудня 2009. 


Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: