ТЕМА

Інспектори ДАІ мали нахабство зупинити авто одеського губернатора. Теперь мають клопіт

20 января 2011 | 13:38

В окремих ЗМІ та Інтернеті зявилася інформація про ніби - то виникнення минулого понеділка конфліктної ситуації між представниками спецпідрозділу Департаменту ДАІ МВС України та губернатором Одеської області Едуардом Матвійчуком.


Департамент ДАІ МВС України спростовує інформацію щодо непорозуміння між губернатором та співробітниками Державтоінспекції. Дійсно, того дня працівники спецпідрозділу здійснювали оперативне відпрацювання Одеської області з метою попередження порушень Правил дорожнього руху.

При в’їзді на територію обласної державної адміністрації інспектори зупинили автомобіль, в якому в якості пасажира перебував губернатор Одещини Едуард Матвійчук. Працівники ДАІ вирішили перевірити зазначений автомобіль, оскільки той рухався у зоні дії знаку «Рух заборонено» (дана вимога не розповсюджується на громадян, які працюють у зоні дії знаку, а також водіїв транспортних засобів, котрі обслуговують установи, що розташовані у зазначеній зоні). Після перевірки документів службовий автомобіль губернатора безперешкодно в'їхав на територію адміністрації.

 

Прес-служба Департаменту

ДАІ МВС України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: