ТЕМА

Міліція нарахувала вже 16 насильницьких випадків у виконанні севастопольського педагога-педофіла

20 января 2011 | 13:41

У перших числах листопада 2010 року працівниками євпаторійської міліції був затриманий житель міста Севастополя, який обґрунтовано підозрюється в розбещенні малолітніх хлопчиків.


Маючи педагогічну освіту, 32-річний Кирило легко заводив знайомство з дітьми, входив до них в довіру. Досвід роботи викладачем фізичної культури допомагав йому в спілкуванні з підлітками. У його телефонній книзі оперативники виявили більше тисячі контактів, велика частина з яких - телефонні номери дітей.

Завоювавши довіру, Кирило під різними приводами приводив хлопчиків у безлюдні місця, де задовольняв свою статеву пристрасть неприродним способом. Найчастіше, це супроводжувалося погрозами застосування насильства.

Спочатку було встановлено сім потерпілих від дій збоченця, це хлопчики від 8 до 14 років. У більшості випадків з неповних сімей, де відсутні батьки. З деякими підлітками кількість «зустрічей» злочинця доходило до десяти. Всі потерпілі на фотографії впізнали «кривдника» і в присутності педагогів і психологів дають свідчення.

Малолітні діти в силу свого віку не усвідомлюють справжнього значення того, що відбувається з ними в подібних випадках, не можуть дати правильну оцінку суспільної значимості скоєного. Часом, відчувають свою провину в події і бояться розповісти про це батькам.

Наразі злочинець арештований. У січні поточного року були виявлені нові епізоди насильницьких дій Кирила. До «злочинного букету» збоченця додано ще дев'ять епізодів вступу в статевий контакт з малолітніми хлопчиками, вчинених в період з 2008 по 2010 рік.

Нагадаємо, що в кримінальному законодавстві України передбачена відповідальність за насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним шляхом, вчинене щодо малолітніх, у вигляді позбавлення волі на термін до 12 років.

(ім'я змінено)

 

Юрій Раслін

ВЗГ ГУМВС України в АР Крим



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

Фото Хэльмут Ньютон

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: