ТЕМА

В Харкові затримали в'єтнамця-шахрая

20 января 2011 | 14:26

Працівники транспортної міліції Південної залізниці затримали іноземця за підозрою у вчиненні шахрайства.


12 травня 2005 року УМВС України на Південній залізниці була порушена кримінальна справа  за ознаками ст. ч. 3 ст. 190 (шахрайство) КК України за фактом заволодіння на місяць раніше  чотирнадцятьма контейнерами вантажездатністю 20 тонн, що належать одному з транспортних підприємств Південної залізниці. Загальна сума матеріального збитку  на час скоєння злочину  становила  понад 52 тисячі гривень.

В рамках відпрацювання цієї кримінальної справи працівники  УМВС України на Південній залізниці 19 січня  2011 р.  за підозрою у вчиненні шахрайства затримали згідно з ст. 115 КПК України 33-річного громадянина іноземної держави, який працює  реалізатором на ринку в м. Харкові та постійно мешкає в Україні з 2004 року. Наразі іноземець утримується в ІТТ ГУМВС України в Харківській області. Вирішується питання щодо його арешту.

Як встановили працівники міліції, іноземець шахрайським шляхом, під видом укладення договору перевезення вантажу, заволодів вказаними контейнерами та в подальшому реалізував їх підприємцям ринку.

Працівники міліції встановили місце знаходження контейнерів, вилучили їх та передали на відповідальне  зберігання  до вказаного підприємства. Розслідування кримінальної справи триває.

СЗГ УМВС України на Південній залізниці

За відомостями ТЕМИ, затриманий іноземець є громадянином В'єтнаму.



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Noname

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: