ТЕМА

В Севастополі затримали грабіжника "Ощадбанку"

22 января 2011 | 18:51

У Севастополі співробітники Державної служби охорони затримали чоловіка, який намагався обікрасти одну із філій «Ощадбанку».


Щоб потрапити до приміщення відділення 28-ми річний чоловік цілу ніч розбирав  стіну будівлі банку, яка межує із підвалом житлового будинку.

Хлопець був дуже обережним і, щоб не розбудити мешканців, працював майже «ювелірно», виймаючи цеглинку за цеглинкою. Коли утворився отвір 20 на 30 сантиметрів, зловмисник просунув в нього голову. Перше, що він побачив був датчик сигналізації ДСО. На біду хлопця, апаратура одразу зреагувала на сторонню особу  та «передала» сигнал «тривога» на пульт охорони.

Сталося це сьогодні о 4.26. Група затримання прибула на місце за 3 хвилини і блокувала будинок. При обстеженні відділення міліціонери одразу ж виявили діру у стіні. А ось зловмисника навіть не довелося шукати. Хлопець сам вийшов із під’їзду будинку та під виглядом місцевого жителя спробував пройти повз міліцейський кордон. Видали крадія підвальний пил на одязі та… незнання місцевої топографії. На питання хто він такий і куди прямує, молодик відповів: я тут мешкаю, а йду на зупинку автобуса. А на зауваження міліціонера, що зупинка знаходиться в іншому напрямку хлопець уже не став нічого відповідати. Тим більше, що при ньому були красномовні свідоцтва скоєного: рукавички, викрутка, напильник, ножі та інші інструменти. Наразі, горе-грабіжника затримано, триває слідство.

 

Наталія Вишневська,

ДДСО при МВС України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Андрей Сидоренко

Пожар в жилом доме на улице Михайловской в Киеве. 1 апреля 2007 года

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: