ТЕМА

Могильов подякуав українцям за культурне святкування-мітингування

24 января 2011 | 14:50

У суботу, 22 січня 2011 року, в 168 населених пунктах України відбулися масові заходи з нагоди відзначення Дня Соборності України. Не зважаючи на значну кількість учасників, завдяки злагодженим діям міліції та організаторів, урочистості пройшли спокійно та безконфліктно. Під час їх проведення грубих порушень громадського порядку зафіксовано не було.


Як повідомила прес-секретар Міністра Ірина Шинкаренко, Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов висловив подяку працівникам міліції та організаторам масових заходів за розуміння та готовність до співпраці. Саме завдяки цьому та високому професіоналізму працівників органів внутрішніх справ, витримці та сумлінному ставленню до виконання службових обов‘язків вдалося не допустити порушень громадського порядку та забезпечити проведення багатотисячних зібрань в атмосфері свята та взаєморозуміння.

Нагадаємо, що за ініціативи Міністерства внутрішніх справ 20 січня 2011 року було проведено круглий стіл за участю представників політичних партій та громадських організацій і рухів, які подали заявки на проведення масових заходів. Під час його засідання було досягнуто принципової згоди про співпрацю задля спільної мети – недопущення порушень 22 січня 2011 року, проведення святкових заходів в атмосфері доброзичливості та громадянської відповідальності. Керівництво МВС звернулося з проханням щодо надання інформації про ймовірні провокації, виникнення інших ситуацій, які потребують негайного реагування. Для більш оперативної координації представникам організаторів акцій було надано відповідні телефони служб МВС, відповідальних за охорону громадського порядку.

- Міністерство внутрішніх справ України зробило все необхідне для того, аби свято Соборності в Україні відбулося спокійно, у святковій атмосфері, без порушень громадського порядку у державі, - повідомила Ірина Шинкаренко. - Міністр підкреслив, що без розуміння з боку лідерів громадських організацій та політичних партій, всіх, хто вирішив цього дня приєднатися до проведення масових заходів, досягти цього було б непросто. Анатолій Могильов вдячний всім громадянам за розуміння, виваженість, терпимість до поглядів та переконань інших, головне - здатність реалізовувати свої громадянські права не порушуючи при цьому права інших людей.

 

ДЗГ МВС України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

Музыкантка Эмми Винхауз. Фото Mark Hom

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: