ТЕМА

Завдяки Європі в українському ефірі - не лише шансон

08 февраля 2011 | 12:50

Національний євро-конкурс «Чи знаєш ти Європу? Допоможи Європі дізнатися про тебе!»


З 20 по 31 січня 2011р.пройшов перший тур Всеукраїнського змагання для школярів «Чи знаєш ти Європу? Допоможи Європі дізнатися про тебе!». Головною метою конкурсу є  виявлення серед старшокласників з усіх куточків нашої країни креативних та активних, підготовлених, молодих європейців, які можуть заявити про себе й показати, що вони гідні європейського суспільства.

У змаганні беруть участь школярі 9-11-х класів. Команди учасників складаються з трьох учнів та одного вчителя. Для участі команди зареєструвались на веб-сайті http://www.euro-konkurs.org.ua/ та у зазначений період проходили он-лайн тест. Кожен учасник відповідав на 300 запитань самостійно та одночасно з іншими товаришами по командіпротягом години. Бал команди є сумою балів учасників. Переможці у кожному регіоні визначені автоматизовано за допомогою комп’ютерної системи.

Слід зазначити, що у цьогорічному конкурсі зареєструвались 725 команд. Із них 523 пройшли тестування, що є рекордом за всі роки проведення заходу.  Таке широке залучення учасників отримано завдяки підтримці проекту Міністерством освіти і науки  України.

27 найкращих командбуло визначено за результатами першого туру. Всі фіналісти візьмуть участь у мікро-турах та побачать, чим займаються дорослi активні, креативні люди їхнього регіону, чим вони можуть допомогти суспільству.

Усі учасники, які пройшли перший тур, будуть  запрошені на фінальний етап конкурсу, що відбудеться у Києві. Команда-переможець матиме змогу поїхати у подорож в одну з країн-членів ЄС.

Радіостанція «Наше Радіо» є партнером Європейського Союзу і проводить проекти, спрямовані на  розповсюдження серед молоді актуальної інформації про Європейський Союз, діяльність Представництва ЄС, висвітлення взаємостосунків та спільних програм України та ЄС.

Більш детальна інформація про змагання доступна на сайті http://www.euro-konkurs.org.ua/

Проект здійснюється мережевою радіостанцією «Наше Радіо» за фінансування Європейського Союзу. Проект виконується за сприяння Міністерства освіти і науки України. Експертну підтримку проекту надає громадська організація Євроклуб «Право і Захист».



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

photos by Marco Glaviano

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: