ТЕМА

У Харкові військова прокуратура знайшла 2 млн.грн, вкрадених під час будівництва для військових

18 февраля 2011 | 14:12

Військова прокуратура порушила кримінальну справу за нецільове використання понад 2 млн. грн.під час будівництва житла для військових.


Військова прокуратура Харківського гарнізону (Центральний регіон України) порушила кримінальну справу за фактом службового зловживання посадовцями Східного управління капітального будівництва Міністерства оборони України, що спричинило тяжкі наслідки та порушення бюджетного законодавства України за ознаками злочинів, передбачених ч. 2 ст. 364 та ч. 2 ст. 210 (нецільове використання бюджетних коштів та зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України

З’ясовано, що 2008 року між військовим відомством в особі начальника Східного управління капітального будівництва МОУ та ТОВ „Будівельна компанія „Прогрес-Партнер” було укладено договір підряду з будівництва житлового будинку на 288 квартир у місті Харкові. Угодою передбачалося, що ризики пов’язані із випадковим знищенням або пошкодження об’єкта будівництва, до його прийняття замовником, несе ТОВ „Будівельна компанія „Прогрес-Партнер”.

У подальшому, приватна будівельна компанія уклала договір страхування будівельно-монтажних робіт на суму понад 1 млн. 180 тис. грн. У свою чергу посадовці Східного управління капітального будівництва МОУ відшкодували ці витрати,  достовірно знаючи, що роботи із будівництва житла не виконувалися зовсім.

У ході прокурорської перевірки встановлено й інші факти незаконного відшкодування коштів на користь приватних будівельних фірм на загальну суму понад 2 млн. грн., бюджетних коштів.

 

Прес-центр військової прокуратури Центрального регіону України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

© The Official White House Photostream

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: