ТЕМА

Київський УБОЗзатримав«смотрячого» за кримінальним світом по столичному регіону

21 февраля 2011 | 12:41

Деснянський районний суд столиці обрав міру запобіжного заходу тримання під вартою терміном два місяці 41 річному кримінальному авторитету.


Його днями з наркотиками затримали працівникиУправління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України в місті Києві.

За попередньою інформацією, останній єблизькою та довіреною особою двох «злодіїв в законі»та«смотрящим» за містом Київта Київськоюобластю. Він постійно виїжджав у різні регіони України з метою   налагодження кримінальних та корумпованих зв’язків.

За  даними оперативників,затриманийутримує «злодійський общак» та причетнийдо поставок наркотиків в місця позбавлення волі.

Кримінальний авторитет раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності заздирництво,хуліганство та іншізлочини, і має понад 15 років «тюремного стажу».

Відносно фігуранта слідчим Деснянського районного управління ГУМВС України в місті Києві порушено  кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого  ч. 2 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту ) Кримінального кодексу України.

Прес-служба  ГУБОЗ МВС  України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: