ТЕМА

Сільський дільничий розстріляв родичів

21 февраля 2011 | 12:43

У селищі Краснопіллі на Сумщині дільничний інспектор міліції з вогнепальної зброї поранив свою колишню дружину та тестя. Свій вчинок пояснив станом афекту, в якому знаходився, мовляв прийшов відновити родинні стосунки, та натомість стався конфлікт. Нині правоохоронець затриманий. Проти нього порушено кримінальну справу. Керівництво міліції Сумщини зясовує обставини.


20 лютого близько 19 години до черговоїчастини Краснопільського райвідділу міліції надійшло повідомлення про постріли, які пролунали в одному з будинків міста. Виїхавши на місце події, правоохоронці побачили поранену жінку та її батька. Останніх одразу доправили до лікарні. Встановили, що вогнепальні поранення постаждалі отримали від колишнього чоловіка та зятя – дільничного інспектора міліції місцевого райвідділу. Для з’ясування обставин надзвичайної події до Краснопілля виїхали керівники обласного УМВС, прокуратури. З бесіди з самим винуватцем трагедії, стало відомо, що напередодні він мав розмову із колишньою дружиною, яка начебто попросила його не приходити до них до дому, мовляв скоро виходить заміж і їх спільної дитини буде новий батько. Наступного ж дня чоловік заступив на службу, а ввечері почимчикував до колишньої дружини. Проте розмови не вийшло. Виник конфлікт. « Я і сам не розумію як це сталося. Нічого не пам’ятаю. Каюся. Розумію, що став позором і для своїх рідних і заплямив честь мундира. Соромно перед товаришами по службі, адже своїм вчинком зганьбив їх усіх», - каже затриманий.

Нині колишня дружина та тесть знаходяться під наглядом лікарів. А проти правоохоронця порушено кримінальну справу. До рішення суду він знаходитиметься під вартою.

Керівництво УМВС проводить детальну перевірку обставин надзвичайної події. Найближчим часом винні понесуть покарання. Що ж до самого «стрілка» позиція УМВС чітка. «Ми не збираємось замовчувати факти, коли працівник міліції паплюжить честь мундира, - зазначив заступник начальника УМВС області полковник міліції Олександр Мальований, - в житті досить часто виникають складні питання, проте ніколи не можна втрачати голову.

 

СЗГ УМВС в Сумській області



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

Американский писатель Труман Капотэ

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: