ТЕМА

Затримано другого підозрюваного у вбивстві київського судді

26 марта 2011 | 15:53

В результаті комплексу оперативних заходів, столичною міліцією затримано другого підозрюваного у вбивства судді Шевченківського райсуду Києва, яке сталося 21 березня у Голосіївському районі.


Затриманий молодий чоловік, мешканець столиці. У хлопця вилучено речові докази, які вказують на його причетність до цього злочину. Наразі затриманий дає свідчення.

На теперішній час слідством встановлено, що мотивом до вбивства стала помста одного з учасників злочину за прийняте суддею рішення по цивільній справі, яке не влаштувало одну із сторін спору.

Також встановлено, що до вчинення злочину підозрювані готувалися дуже ретельно. Про це свідчать вилучені речові докази та свідчення затриманих.  

 

ВЗГ ГУМВС України

в м. Києві



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Воронка, що утворилася внаслідок вибуху магістрального газопроводу "Уренгой-Помари-Ужгород" біля компресорної станції Ставище (Богуславський р-н, Київська обл.) в понеділок, 7 травня 2007 р. Ширина утвореної воронки складає близько 10 м., а довжина близько 20 м. Результатом розгерметизації ділянки газопроводу став спалах природного газу. За даними головного управління Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій і у справах захисту населення від наслідків ЧАЕС жертв і руйнувань на місці немає. На даний час подача газу по магістральному газопроводу "Уренгой-Помари-Ужгород" тимчасово припинена. До усунення аварії без газу залишився один населений пункт смт. Тараща (Київська обл.) В ДК «Укртрансгаз» створена комісія з розслідування аварії. Фото Костянтина Гнатика

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: