ТЕМА

Паломництво хасидів на Черкащину врегулюють законопроектом

08 апреля 2011 | 10:08

Вперше за 20 років паломництво хасидів до м.Умань Черкаської області врегулюють на законодавчому рівні. Про це УНН розповів начальник служби охорони культурної спадщини Черкаської облдержадміністрації Микола Суховий.


"Розробляється проект закону України "Про паломництво", за окремим розпорядженням Кабінету міністрів України розпочато створення координаційної ради з цього питання, розробляється державна програма по забезпеченню паломництва. За розпорядженням губернатора області Сергія Тулуба проводиться підготовка до створення юридичної особи з відповідними повноваженнями та зв’язками із країнами, з яких прибувають паломники - це Ізраїль, США", - зауважив М.Суховий.

За його словами, за розпорядженням голови ЧОДА вирішується питання щодо врегулювання надходження коштів з метою забезпечення перебування хасидів на високому рівні. Крім того, спеціально до цьогорічного паломництва складаються туристичні програми по відвідуванню пам’яток хасидизму та тих, що пов’язані із культурною спадщиною області.
 



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Noname

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: