ТЕМА

Мінагропром відсторонився від звільнення редактора Kyiv Post

17 апреля 2011 | 17:16

Скандал навколо звільнення головного редактора Kyiv Post Брайана Боннера примусив Міаністерство аграрної політики висловитися з цього приводу. Адже начебто саме через інтерв'ю з міністром Миколою Присяжнюком й сталося це звільнення.


Міністерство аграрної політики та продовольства України не може залишатись осторонь конфліктної ситуації, яка виникла навколо газети «Kyiv Post»

6 квітня 2011 року у Міністерстві аграрної політики та продовольства було зареєстровано запит від журналіста газети «Kyiv Post» Романа Олеарчука щодо інтерв’ю з Міністром Миколою Присяжнюком. 12 квітня 2011 року журналісти газети Роман Олеарчук, Влад Лавров та Джозеф Сивенький взяли інтерв’ю у Міністра. Микола Присяжнюк завжди відкритий для спілкування з представниками усіх без винятку засобів масової інформації.

Міністр аграрної політики та продовольства України Микола Присяжнюк задоволений своїм інтерв’ю, яке вийшло друком в сьогоднішньому номері газети «Kyiv Post». Наразі Міністр перебуває у складі Урядової делегації України в Китаї.

«Я з глибокою повагою ставлюся до кожного працівника газети «KyivPost» і вважаю її однією з найкращих газет України. Саме тому я сам запропонував журналістам цього поважного видання відповісти на всі їхні запитання до мене, як до Міністра аграрної політики та продовольства України», - наголосив Микола Присяжнюк.

Попередньо було домовлено, що текст інтерв’ю вийде без погодження.

Міністерство аграрної політики та продовольства України не має жодного відношення до конфліктів всередині редакції газети «Kyiv Post» і жодна посадова особа Міністерства, в тому числі й очільник Мінагропроду Микола Присяжнюк ніколи і жодним чином не втручалися в редакційну політику цього видання.

Керівництву Міністерства не відомо про причини звільнення головного редактора газети Брайана Боннера, оскільки це не входить до компетенції Мінагропроду.

 

Прес-служба Мінагропрод



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Reuters

Мекка. Хадж

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: