ТЕМА

Сьогодні ДАІ обіцяє киянам пробки

19 апреля 2011 | 08:51

19 квітня, у зв'язку з прибуттям до міста Києва офіційних делегацій для участі у проведенні Київського саміту, столичною Державтоінспекцією для належної організації безпеки дорожнього руху планується часткове обмеження в пересуванні транспорту та пішоходів.


З 12 до 14 години можливі обмеження в русі на автодорозі Київ - Харків (від міської смуги до Харківської площі і далі проспектом Бажана, Столичним шосе (від проспекту Науки до Південного мосту, а також по Наддніпрянським та Набережним шосе). У цьому ж часовому проміжку можуть бути обмеження і на Європейській площі.

А з 18 до 19 години водіям можливо доведеться об’їздити Європейську площу у зв’язку з переїздом учасників саміту від «Українського дому» (Хрещатик,2) до будинку офіційних прийомів (вул. Грушевського,22).

Такі ж обмеження можуть виникнути з 19 до 20 години і під час переїзду учасників саміту від будинку офіційних прийомів (вул. Грушевського,22) до Національної опери України ( вул. Володимирська,50).

Начальник ДДАІ МВС України Валерій Лозовий відзначає, що під час проведення заходів на такому високому рівні, як правило, не можна обійтися без подібних обмежень і просить киян та гостей столиці з розумінням поставитися до цього.

З урахуванням вищевикладеного керівник столичної Державтоінспекції рекомендує водіям по можливості планувати свої поїздки таким чином, щоб не відвідувати центральну частину міста у вказаний час. Для більшої зручності водіям бажано об’їжджати центральну частину міста іншими маршрутами, а саме: площею Слави, вул. Московською, бульварами Шевченка, Л. Українки, Дружби народів та Бесарабською площею. Тим водіям, які будуть рухатися у напрямку Подолу краще їхати Червонозоряним проспектом і далі в напрямку метро Шулявська, вулицями Теліги, Фрунзе, Межигірська.

Начальник ДДАІ також радить водіям бути уважними і неухильно дотримуватися вимог сигналів регулювальників та тимчасових дорожніх знаків, а також не залишати транспорт з порушенням правил.

 

Пресс-служба Департаменту

ДАІ МВС України

(за інформацією відділу зв'язків

з громадськістю УДАІ Києва)



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: АР

В немецком аэропорту Пархим, который принадлежит китайской компании, в украинский самолет Ан-124 грузят вагон метро, изготовленный транспортным отделением канадской корпорации Bombardier для метро в индийском Дели. «Bombardier Transportation» изготовит 424 вагона для метро в столице Индии.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: