ТЕМА

Голова незалежної медіапрофспілки закликає колег не ставати штрейкбрехерами

19 апреля 2011 | 15:19

Київська незалежна медіа-профспілка закликає журналістів у конфлікті навколо газети Kyiv Post не ганьбитися і не ставати штрейкбрехерами.


Сьогодні страйкуючих журналістів не пустили до редакції. За даними КНМП, видавець проводить переговори з однією редакційною командою, яка має прийти на місце страйкуючих журналістів. КНМП вважає, що згода вийти на роботу в Kyiv Post на місце журналістів, які відстоюють свої права, чорною плямою ляже на репутацію тих, хто погодиться на подібне.

Хоча нас і сварять за брак цехової солідарності, але ми часто виявляли її і перемагали в боротьбі за свої права, - каже голова Комітету КНМП Юрій Луканов, - Але ніколи не було такого, щоб журналісти підставляли колег, які борються за свої права. Хочеться вірити, що такого і не станеться.

Як відомо, колектив газети Kyiv Post оголосив страйк на знак протесту проти свавільного звільнення з посади головного редактора Kyiv Post Браяна Боннера. Звільнення сталося після того, як Браян Боннер, відмовився виконати вимогу видавця Мохаммеда Захура й не зняв інтервю з Міністром сільського господарства Миколою Присяжнюком.



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Сергей Долженко

Андреевский Спуск

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: