ТЕМА

В Білій Церкві відтепер дуже люблять військову прокуратуру

20 апреля 2011 | 14:16

Військова прокуратура повернула працівникам держпідприємства Міноборони 1,7 млн. грн. заборгованої зарплати.


Військовою прокуратурою Білоцерківського гарнізону Центрального регіону України проведено перевірку додержання законодавства про оплату праці на держпідприємстві Міноборони «Білоцерківський військовий торг» (м. Біла Церква).
 
Перевіркою встановлено, що на підприємстві не нараховано та не виплачено заробітну плату працівникам за листопад 2010 року. Для усунення цього порушення військовою прокуратурою гарнізону було внесено припис. За наслідками зазначеного реагування заборгованість із виплати заробітної плати перед працівниками підприємства станом на 20 квітня цього року ліквідована повністю на суму понад 1,7 млн. грн.
Прес-центр  військової прокуратури Центрального регіону України
   
Нагадаємо:
18.04.2011
Порушення законодавства про оплату праці на підприємствах Міноборони призвели до утворення заборгованості з зарплат
     Генеральною прокуратурою України та військовими прокуратурами проведено перевірки додержання посадовими особами Міністерства оборони України та керівниками відомчих державних підприємств законодавства про оплату праці. Перевірками виявлено низку порушень законодавства у зазначеній сфері, які призвели до утворення заборгованості із виплати заробітної плати на загальну суму понад 28 млн грн.
      За результатами перевірок з метою усунення порушень законодавства про оплату праці, поновлення конституційних прав працівників на отримання заробітної плати та притягнення до відповідальності винних осіб Генеральна прокуратура внесла відповідне подання Міністру оборони України.

Відділ зв'язків із засобами масової інформації
Генеральної прокуратури України


Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Reuters

10 октября в Пхеньяне прошел грандиозный военный парад в честь 65-летия правящей в КНДР Трудовой партии Кореи. Парад стал самым массовым за всю историю Северной Кореи. Все оружие северокорейцев - российского производства.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: