ТЕМА

На Волині охоронці колонії замордували втікача

23 апреля 2011 | 16:07

У четвер, 21 квітня, у Маневицькій виправній колонії суворого режиму (Волинська область) до смерті замордували 24-річного увязненого. Про це Гал-інфо повідомило джерело в колонії.


Як стало відомо, хлопець – виходець з Львівщини. У 2009 р. отримав 5 років за пограбування банку. Через рік начебто за хорошу поведінку його випустили на вільне поселення у м. Маневичі. На вільному поселенні в’язні можуть працювати, пересуваються вказаним радіусом.

Проте ув’язнений втік. Його затримали у четвер біля кордону з Молдовою і доставили у Маневицьку виправну колонію. За інформацією джерела, того ж дня його замордували охоронці. Джерело каже, що ув’язненого за наручники підвісили до стелі і били. Тіло понівечене.

22 квітня батьки загиблого забрали тіло сина.

Джерело стверджує, що два дні поспіль слідчі допитують працівників колонії, керівника колонії усунено від виконання обов’язків на час розслідування. З Києва прибула група слідчих.

http://galinfo.com.ua/news/86763.html



комментарии [2]

09.05.2011 01:29     клин спочатку розберіться чому він пішов на кримінальну справу.Молодь ПРОПАДАЄ через нестачу робочих мість,а жити всі хочуть.Потрібно думати про підростаюче покоління,як воно буде виживати.
09.05.2011 01:22     анна Ось за такі вчинки потрібно наказувати,бо ніхто не має права відбирати життя за поведінку такого рівня.ГАНЬБА НАШИМ ОХОРОННИМ ОРГАНАМ!!!
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Кирилл Привезенцев

архитектурные формы

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: