ТЕМА

Директор Київського зоопарку погорів на гніздівлях та веб-сайті

04 мая 2011 | 13:07

Прокуратурою столиці порушено кримінальну справу стосовно колишнього директора Київського зоопарку.


Прокуратурою міста Києва порушено кримінальну справу відносно колишнього Генерального директора Київського зоологічного паркузагальнодержавного значення за фактом зловживання службовим становищем та розтрати коштів на суму 375 тис. грн. (ч.2 ст. 366, ч. 5 ст. 191 КК України).

Встановлено, що колишній директор Київського зоопарку уклала договір з одним із громадських об’єднань столиці на виконання робіт по створенню схеми екологічної стежки на території Київського зоопарку, виготовлення штучних гніздівель для тварин, розроблення типових макетів етикетажу та ін.на суму167 тис. грн. Проте, роботи за даним договором залишилися не виконаними.

Крім того, з іншим суб’єктом господарювання було укладено договір на суму208 тис. грн. на виконання робіт по постійному інформуванню мешканців міста  щодо впровадження системи селекторного (роздільного) збору твердих побутових відходів, створення для цього web-сайту. Однак, як з’ясувалося у ході дослідчої перевірки роботи виконані були лише частково.

Таким чином, колишній Генеральний директор Київського зоологічного парку умисно з корисливих мотивів, зловживаючи своїм службовим становищем, шляхом внесення до актів виконаних робіт завідомо неправдивих відомостей, розтратила бюджетні кошти на загальну суму 375 тис. грн.

Для організації досудового слідства кримінальну справу направлено до прокуратури Шевченківського району м. Києва.

 

Прес-служба Прокуратури міста Києва



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

Фото Хельмута Ньютона

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: