ТЕМА

Складено антирейтинг ворогів музеїв

16 мая 2011 | 08:38

До Дня музеїв укладено антирейтинг структур, які знищують музеї, перешкоджають їх роботі, організовують рейдерські атаки, ігнорують протести громадськості і преси.


Найбільше шкоди музейній галузі України принесли фанатичні служителі УПЦ МП. Саме на їх рахунку чисельні захоплення музейних приміщень, блокади, осади, незаконні ремонти, знесення історичних об'єктів, нахабні позови до судів на окремих журналістів і редакцій ЗМІ.

«Срібну» медаль отримав нинішній Міністр культури України пан Кулиняк з власною некомпетентною командою управлінців. Саме вони призначають випадкових людей на керівні посади всесвітньовідомих музеїв, всіляко лобіюють інтереси московської церкви, дозволяють незаконну перебудову, нищення унікальних експонатів…

Третю сходинку впевнено посідає сумновідомий академік НАН України пан Жулинський, який своєю бездіяльністю, дивними кадровими призначеннями криміналізованих осіб, фактично нищить найбільший скансен у Європі – Національний музей народної архітектури і побуту України у Пирогові. Чисельні протести колективу, наукової громадськості, політиків демонстративно ігноруються. Як і висновки чисельних контролюючих органів про грубі порушення законодавства

Те, що відбувається в скансені планетарного рівня – Національному історико-етнографічному заповіднику «Переяслав», інакше як національною ганьбою не назвеш! Мінкульт, з подачі «богообраних» попів найправославнішої церкви, призначив повністю некомпетентного директора заповідника.
Журнал "Музеї України"



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Андрей Сидоренко

Памятник Артему (Ф.А.Сергеев), революционеру, большевику, первому председателю Донецкого губисполкома. Трагически погиб в 1921 году. похоронен под кремлевской стеной. В 2001 году занесен в перечень 44 наиболее выдающихся произведений монументального искусства Украины.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: