ТЕМА

За скаргу на ЖЕК - до суду!

12 июля 2011 | 17:22

Мешканця Києва приватного підприємця А.Вовченка голосіївські правоохоронці вирішили утримувати у райвідділку "до суду" за звернення до начальника ЖКГ з приводу ненаданих послуг . За словами Вовченка, рішення про це прийняв один із начальників місцевого райвіділку.


Відомо також, що Вовченко написав скаргу на дії місцевих дільничних міліціонерів і збирається звернутись зі скаргами також до прокурора. Суд над приватним підприємцем має відбутись завтра зранку. За інформацією, яку йому надали співробітники міліції, судити підприємця будуть за адміністративне правопорушення (хоча поки що ніхто не може пояснити в чому була суть вчиненого адміністративного правопорушення).

Засідання, за словами співробітників міліції, відбудеться зранку в приміщенні Голосіївського суду



комментарии [1]

12.07.2011 20:34     Роман Сейчас везде надо включать диктофон и в ЖЭКи подавать письменно в двух экз. с их регистрацией о приёме, а потом писать в прокуратуру. Иначе пропадёшь и будешь крайним. В милицию обращаться бесполезно, сначала надо заявить письменно и продублировать в вышестоящий орган.
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

COMM Модель демонструє одяг з колекції дизайнера Віктора Кобилінського під час Міжнародного фестивалю моди "Київський подіум" в Києві в понеділок, 17 жовтня 2005 р. В рамках Фестивалю проходитиме вже традиційний дизайнерський конкурс круїзних колекцій "10х10". Його правила залишаються незмінними: десять українських модельєрів представляють колекції, кожна з яких складається з 10 одиниць - наряди, призначені для фешенебельної морської подорожі. Журі конкурсу очолює, як і минулого року, відомий модельєр Пако Рабанн. Фото Олександра Синиці / УНІАН

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: