ТЕМА

До духовного батька Черновецького наближається кірдик

28 июля 2011 | 13:08

Справу «Кінгз Кепітал» скеровано до суду.


Головним слідчим управлінням МВС закінчено кримінальну справу стосовно шести членів злочинної організації з числа працівників групи компаній „Кінгз Кепітал", керованої Аделаджи Сунканмі Сандеем. Нагадаємо, що вони упродовж 2006-2008 років шляхом шахрайства, під виглядом високо прибуткової діяльності зазначеної групи компаній, заволоділи коштами громадян в особливо великих розмірах.

Наразі обвинуваченим інкримінується вчинення злочинів, передбачених ч.1 ст.255 (створення, керівництво та участь у злочинній організації), ч.4 ст.190 (шахрайство), ч.3 ст.209 (легалізація грошових коштів, отриманих злочинним шляхом), ч.2 та ч.3 ст. 358 (підроблення та використання завідомо підробленого документу) Кримінального кодексу України.

Стосовно двох обвинувачених застосовано запобіжний захід взяття під варту.

Зазначимо, що у цій справі визнано потерпілими 618 осіб, яким спричинено матеріальних збитків на суму понад 52 млн. грн.

З метою забезпечення відшкодування заподіяних збитків на майно обвинувачених накладено арешт на загальну суму близько 108 млн. грн.

Наразі ГСУ МВС продовжує розслідування у кримінальній справі за іншими епізодами злочинної діяльності обвинувачених, де потерпілими визнано майже три тисячі осіб.

Вчора, 27 липня справу з обвинувальним висновком для розгляду по суті направлено до Дніпровського районного суду міста Києва.

 

УЗГ МВС України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Reuters

22.09.2010, Франция | Депутат Европарламента от Италии Личия Ронзулли принимает участие в голосовании во время заседания в Страсбурге.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: