ТЕМА

На об'єкті ЄВРО-2012 є перша кримінальна справа

15 августа 2011 | 22:50

Прокуратура Київської області: порушнику трудових прав будівельників в аеропорту «Бориспіль» загрожує до 2 років виправних робіт.


Прокуратура Київської області порушила кримінальну справу за статтею 172 Кримінального кодексу України («Грубе порушення законодавства про працю») щодо гендиректора однієї з компаній-виконавців підрядних робіт в аеропорту «Бориспіль» при підготовці до Євро-2012. Про це первинну профспілкову організацію «Серп і молот» офіційно повідомили в прокуратурі Київської області. Кримінальна справа була відкрита після відповідного звернення профспілки до прокуратури з описом фактів порушення трудового законодавства зазначеною особою.

ППО «Серп і молот» вже публічно інформувала громадськість про скарги до неї кількох членів профспілки щодо відмови цього роботодавця офіційно оформлювати будівельників на роботу та виплачувати заробітну плату. За словами робітників, їм також погрожували фізичною розправою та ув’язненням невідомі люди, які демонстрували посвідчення працівників столичного УБОЗу та вимагали відмовитися від претензій щодо зароблених коштів.

МВС



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Евгений Лауэр

Танзания, 20 км от г. Аруша Выездная торговля башмаками

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: