ТЕМА

Могильов обіцяє посилити "Бєркут" й "Сокіл"

05 октября 2011 | 18:49

Міністр внутрішніх справ України генерал-полковник Анатолій Могильов виступив на парламентських слуханнях у Верховній Раді стосовно реформування системи МВС.


Голова Комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Віктор Швець зазначив: «Треба негайно розпочати процес реформування у реальному часі. Я переконаний, що реформа МВС не може відбуватися у вакуумі. Але ж разом із реформою всієї правоохоронної системи ми можемо змінити суть цього органу державного управління».

Наприкінці засідання Міністр внутрішніх справ України відповів на питання.

- Наразі в системі МВС не має поняття відсотку розкриття злочинів, - підкреслив Анатолій Могильов. – Найбільш важливою є робота, яка проводиться по кожній кримінальній справі в максимальному обсязі.

Також депутати цікавились думкою Міністра стосовно спецпідрозділу «Сокіл», який декілька років тому було скорочено на третину.

- В 2005 році дійсно була скорочена чисельність «штурмових» спецпідрозділів «Сокіл» та «Беркут» - їх залишили тільки в Києві, Київській області, Донецьку, Криму та Львові, наголосив Анатолій Могильов. - В інших містах ці підрозділи ліквідували, більш того – забрали все устаткування для проведення спеціальних операцій. З цього приводу завтра в Міністерстві внутрішніх справ буде проведено нараду з керівництвом підрозділів «Беркут» та «Сокіл». Найближчим же часом ми придбаємо надсучасне спорядження – всі спецпідрозділи будуть приведені у стан відповідної бойової готовності.

 

Використано інформацію УЗГ МВС України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: