ТЕМА

Мажорка, яка влаштувала ДТП на Хрещатику, працює начальником митниці

16 ноября 2011 | 10:02

Ще одна карколомна карєра супер-проффесіонала. 23-річна дочка покійного премєр-міністра Криму Василя Джарти Ольга призначена на посаду заступника начальника Київської обласної митниці.


 

 

Ця інформація розміщена на офіційному сайті Київської облдержадміністрації.

Безпосередній керівник Ольги Джарти - начальник митниці Володимир Григор’єв - відмовився коментувати її призначення, а також озвучити дату, коли у нього з’явився vip-заступник.

"Телефонуйте до центрального апарату. Коментарі з цього приводу ми не маємо права давати", - передала "Коментарям" його слова секретар.

У свою чергу перший заступник начальника митниці Сергій Наумов підтвердив, що Джарти працює заступником начальника митниці та "є учасником нарад", проте з якого часу займає цю посаду, йому сказати було важко.

"Навіщо вам ця інформація потрібна? Я не кадрова служба, я не знаю, з якого періоду вона працює. Повірте, таку інформацію я в голові не тримаю, вона мені ні до чого", - сказав він.

 

Робочий телефон самої Джарти з 13.00 до 15.00 не відповідав.

"Вона, напевно, вийшла", - припустила секретар в приймальні митниці. Тхагагггга!

Як відомо, старша сестра Ольги, 31-річна Вікторія Джарти також зробила запаморочливу кар’єру.

Монтян про мажорських синків і дочок, які лізуть у юристи

У 2008 році вона була призначена на посаду судді Господарського суду Донецької області строком на п’ять років відповідним указом президента.

8 квітня 2010 року була переведена на посаду судді Господарського суду Києва, а в травні 2011 року стала заступником голови Госпсуду Києва.

Нагадаємо, ім’я Ольги Джарти засвітилося у скандальному ДТП - за версією "Сегодня", в Bentley, який протаранив 8 авто на Хрещатику ввечері в четвер, сиділа саме вона.

Інфопорн



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

Израильский поселенец и палестинец спорят у дома в Шейкх Джаррах, Восточный Иерусалим. (Ahmad Gharabli/Agence France-Presse/Getty Images)

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: