ТЕМА

Бандити забили бітами працівника ДАІ. На смерть

05 декабря 2011 | 12:05

Під час несення служби на службовому автотранспорті в Красноармійському районі на трасі «Донецьк-Дніпропетровськ» екіпаж з двох співробітників ДАІ помітив автомобіль «ВАЗ-2101», який рухався на великій швидкості, грубо порушуючи правила дорожнього руху. Останній до того ж був технічно не справний - із-за відірваного глушника від автомобіля йшли іскри.


 

Вимоги співробітників міліції зупинитися були проігноровані. Водій і пасажири зробили спробу втекти і звернули у бік села Гришине. У вказаному селі працівники Державтоінспекції наздогнали автомобіль і наказали громадянам, що знаходилися в ньому, вийти. Четверо зловмисників, які знаходилися у салоні автомобіля почали чинити опір правоохоронцям. Озброєні бандити нанесли викруткою одному співробітникові ДАІ колото-різану рану грудей і побили бітами, заподіявши травми, не сумісні з життям. Другий співробітник встиг дістати табельну зброю і зробити постріл, влучивши в одного із нападників. Після цього злочинці втекли.

Завдяки оперативно введеному плану «Сирена» о 04.00 правоохоронці затримали підозрюваних в скоєнні даного злочину на кордоні з Дніпропетровською областю, куди вони намагалися виїхати.

За даним фактом органами прокуратури проводиться перевірка, за результатами якої буде прийнято рішення згідно чинного законодавства.

У 28-річного загиблого молодшого сержанта міліції Олександра Білого залишилися дружина і дочка, якій ще не виповнилося й двох років.

 

ВЗГ ГУМВС України в Донецькій області



комментарии [1]

07.12.2011 00:24     Полиция Израиля скорбим вместе с коллегами
надеемся, что бандиты получат по заслугам
с глубоким уважением к коллегам честно исполняющим свой долг
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

©Jerry

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: