ТЕМА

Європротокол: плати гроші, або сідай за грати

06 декабря 2011 | 11:42

7 грудня об 11.30 в УНІАН відбудеться прес-конференція на тему: «Нова схема оформлення ДТП: плати гроші або сідай за грати?».


 

 Скільки коштує не відкривати кримінальну справу на людину, яка потрапила у ДТП, іншим учасником якої став правоохоронець? Медики та правоохоронці - спільники при оформленні ДТП, де не було постраждалих та не викликалась «швидка»? Доля учасника ДПТ: кримінальна справа, підписка про невиїзд та вимагання хабаря? Це поодинокий випадок чи системне зловживання владою з боку правоохоронців? Чи можливе справедливе рішення? Мова піде про конкретну ситуацію, в якій опинився Роман Вагелюк у червні 2011 року , а всі подробиці інциденту розкажуть: головний редактор газети "Дорожный Контроль" Олексій Кірієнко, адвокат потерпілого Олексій Гуцуляк та брат потерпілого Василь Вагелюк.



комментарии [2]

09.01.2015 17:19     [email protected] Не вішайте лапшу людям. До чого тут Європротокол? В червні 2011-го Європротокол в Україні ще не діяв. Теоретично, починаючи з вересня місяця 2011 року, його можна було вже оформляти. Проте й тоді ще не був затвердженим ліміт страхового відшкодування при оформленні ДТП за Європротоколом. Цей ліміт був встановлений в на початку грудня 2011 року, тобто з цього часу почали застосовувати Європротокол на практиці, проте аж ніяк не в червні 2011-го.
15.07.2012 18:56     [email protected] а до чого тут Європротокол?
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

John Lennon & Yoko, NYC, 1973 photos by Bob Gruen

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: