ТЕМА

Янукович подарував журналістам Ай-поди на 100 тисяч

09 декабря 2011 | 09:10

До дніпропетровським журналістам Дід Мороз прийшов раніше всіх - у вигляді президента Віктора Януковича. А в подарунок приніс дорогі гаджети.


 

 

Під час візиту Віктора Януковича до Дніпропетровська місцевим журналістам роздали щедрі подарунки. Кожен журналіст, який приїхав на засідання Ради Регіонів за участю Януковича, що проходило на базі корпораціі «Агросоюз», отримав дві флешки, шкіряну сумку, набір сувенірів з символікою області і плеєр Apple iPod touch.

Фото: ФБ Сергія Стеценка

iPod touch - преміум-продукт лінійки мультимедійних плеєрів Apple, його вартість в Україні становить від 2 до 4,5 тисяч гривень, залежно від моделі.

Як виявилося, щедрі набори підготувала прес-служба Дніпропетровської ОДА. А плеєри потрібні журналістам для перегляду "презентації можливостей регіону".

«Ми підготували бета-версію презентації можливостей Дніпропетровській області, вона зроблена на платформі, доступної для користувачів Macintosh, і ми плануємо викласти її на App Store(онлайн магазин додатків для комп’ютерів Apple, доступу до якого в українських користувачів немає)Для того, щоб журналісти мали технічну можливість ознайомитися з презентацією, ми і склали прес-кіт таким чином», - пояснив глава прес-служби Дніпропетровської ОДА Сергій Мілютін.

На зустріч із Януковичем і засідання Ради Регіонів, за словами очевидців, прийшли не менше 50 журналістів. За найскромнішими оцінками подарунки, що дозволяють подивитися бета-версію презентації, обійшлися у 100 тисяч гривень.

За словами Мілютіна, набори складені на «небюджетні кошти», надані представниками бізнесу, яких він не зміг назвати.

Нагадаємо, у вівторок під час візиту Януковича в Єнакієвому журналісти скаржилися на безпрецедентно жорсткі огляди в донецькому аеропорту.



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

Никита Ветренный "Социальная сеть"

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: