ТЕМА

На Полтавщині загинув суддя районного суду

22 января 2012 | 15:03

У суботу на 213-му кілометрі автодороги Київ-Харків-Довжанський між селами Шершнівка і Войниха в Полтавській області в результаті зіткнення легкового автомобіля і вантажівки загинули троє людей, серед них суддя Полтавського райсуду.


Як повідомили УНІАН в прес-службі ДАІ Полтавської області, за попередніми даними встановлено, що на вищезгаданому кілометрі 63-річний водій (він же і власник) легкового автомобіля «Дачія», житель одного із сіл Полтавського району, рухаючись у бік Києва, не вибравши безпечну швидкість руху і не врахувавши дорожньої обстановки і погодних умов, виїхав на смугу зустрічного руху, де і зіткнувся з вантажівкою «ДАФ», за кермом якої перебував 52-річний приватний підприємець з Дніпропетровщини.

В результаті зіткнення водій легковика, і двоє його пасажирів: 56-річний суддя Полтавського районного суду і його 33-річний син, загинули на місці трагедії. Водій вантажівки не постраждав.

За фактом ДТП порушено кримінальну справу за ч. 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело загибелі кількох людей). На місці трагедії працює слідчо-оперативна група міліції і представники прокуратури, які детально з’ясовують всі обставини і причини автокатастрофи.

УНИАН



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: