ТЕМА

Н.Карпачова має залишитись на посаді Омбудсмана - М.Чечетов

01 февраля 2012 | 16:02

КИЇВ. 31 січня. УНН. Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Ніна Карпачова має великий досвід в питанні захисту прав людини, тому термін її перебування на посаді Омбудсмана слід пролонгувати. Таку думку в ексклюзивному коментарі УНН висловив перший заступник голови фракції Партії регіонів у ВР Михайло Чечетов.


 

"Я знаю Ніну Іванівну ще з 1994 року, коли ми працювали у Верховній Раді другого скликання, і хочу сказати, що вона є досвідченим політиком, мудрим державним діячем та доброю, чуйною людиною. Тому я навіть не можу уявити на цій посаді іншу людину, яка б точно так, як вона, виконувала свої обов'язки.

Карпачова також є кваліфікованим юристом. Тому, на мій погляд, вона й надалі має обіймати цю посаду", - вважає М.Чечетов.

За словами парламентарія, за умов сьогоднішньої ситуації навколо прав людини в Україні дуже важко знайти альтернативу Н.Карпачовій на посаді Омбудсмана.

Нагадаємо, Н.Карпачова обіймає посаду Уповноваженого Верховної Ради з прав людини з 14 квітня 1998 року. Термін її повноважень, згідно з законом, спливає 7 лютого 2012 року.

 http://www.unn.com.ua/ua/exclusive/595971-n.karpachova-mae-zalishitis-na-posadi-ombudsmana---m.chechetov/



комментарии [1]

07.02.2012 00:09     Виктор Ну, конечно, власть она устраивает своей беззубостью, ничегонеделанием и абсолютно нулевым влиянием на негативные процессы, связанные с нарушением прав человека в Украине, хотя имела колоссальные повноваження. Кто же нужен в этом случае другой???
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Олег Ельцов

Карпаты

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: