ТЕМА

Броварського депутата та його помічника побили в центрі Києва

03 февраля 2012 | 16:19

2 лютого о 20:55 год. по лінії 102 до чергової частини Броварської міської міліції надійшло повідомлення з мобільного телефону від депутата Броварської міської ради про скоєний на нього та його помічника напад чотирма особами на вулиці Грушевського.


 

Впродовж п’яти хвилин за вказаною заявником адресою приїхали працівники патрульної служби, які, отримавши від депутата перелік прикмет підозрюваних осіб, почали відпрацьовувати прилеглу територію. Під час роботи слідчо-оперативної групи, міліціонери встановлювали свідків події. З п’ятнадцяти опитаних мешканців будинку ніхто ані шуму, ані криків не чув.

В деяких електронних ЗМІ повідомляється, що після скоєння нападу на місце «відразу було викликано наряд міліції та "швидка"». Проте, під час перевірки встановлено, що від депутата заява по лінії «103» до броварських лікарів не надходила. Наразі потерпілі знаходяться в лікарні швидкої медичної допомоги столиці.

За даним фактом проводиться перевірка в результаті якої міліцією буде прийняте відповідне процесуальне рішення щодо порушення або відмови у порушенні кримінальної справи.

Правоохоронці звертаються до громадян, які, можливо, стали свідками даної події з проханням повідомити про це до міліції. Телефон чергової частини Броварського МВ 5-34-04 або 102.



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: