ТЕМА

В столиці таксіcт збив на переході 7-річну дитину

27 февраля 2012 | 18:21

На Русановці, по вулиці Ентузіастів,39 водій автомобіля «ДЕУ ЛАНОС», на пішохідному переході скоїв наїзд на маленьку дитину, посадив її в автомобіль та поїхав в невідомому напрямку. Таке повідомлення 25 лютого близько 16 години надійшло до чергової частини Дніпровського району.АвтопатрулiДАIвiдразу були націлені на пошуки втiкача.


 

Пiд час вiдпрацювання району стало вiдомо, що автомобiль таксі, світлого кольору,  поїхав у напрямку станції метро «Лівобережна». Знайшлися свідки, які допомогли встановити і номер автівки.

В ході оперативно-розшукових заходів, 29-річного водія таксі було затримано, неподалік від дитячої лікарні. Він пояснив, що пізно помітив дівчинку на переході, тому й уникнути наїзду  не вдалося. А щоб не гаяти часу сам повіз дитину до лікарні. Внаслідок автопригоди дівчинка, учениця першого класу однієї з столичних шкіл, отримала  перелом лівого стегна.

Водія доставлено до райуправління міліції, триває слідство.

Державтоінспекція інформує, що в столиці останнім часом стало більше наїздів на пішохідних переходах, тобто в тих місцях ,де люди мають перевагу. Тому не зайвим буде ще раз водіям нагадати - будьте уважні, неухильно дотримуйтесь Правил дорожнього руху. Цінуйте не тільки своє життя, а й інших.

УДАІ м. Києва



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Олег Ельцов

Курильские острова. Кунашир

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: