ТЕМА

ДАІ Києва: переходи й діти для водіїв не препона

28 февраля 2012 | 16:19

Останнім часом значно почастішали дорожньо-транспортні пригоди з пішоходами, у тому числі і за участю дітей. Не буває і дня аби під колеса транспорту не потрапляли представники цієї категорії дорожнього руху. Лише у лютому в Києві за участю дітей - пішоходів сталося 14 автопригод. У переважній більшості діти травмувалися з вини водіїв. А саме на пішохідних переходах, тоб-то в тих, місцях, де вони мали перевагу.


Вчора, 27 лютого  на вулиці Здолбунівській, 9-б (Дарницький район) близько 16 години водій керуючи автобусом «ЛАЗ» на нерегульованому пішохідному переході скоїв наїзд на 13-річного хлопчика.Того дня хлопчик разом з братом, який на рік старше, повертався зі школи. Діти йшли до дому. Як зазвичай, вони дісталися до «зебри», побачивши, що автівки зменшили швидкість і призупинилися, розпочали рух.  Але чомусь 61-річний водій автобуса не надав їм перевагу в русі і скоїв наїзд. Старшому братові вдалося відскочити і він травм не отримав, а  13-річний хлопчик отримав травми. Його з забиттям тіла та головного мозку, закритою черепно-мозковою травмою, переломом кісток носа госпіталізовано до лікарні.

Столична Державтоінспекція звертається до водіїв з проханням бути уважними і обережними, особливо біля навчальних закладів. Наближаючись до пішохідних переходів – зменшуйте швидкість, під час руху не користуйтесь мобільним телефоном.  

 

УДАІ м. Києва



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

Раз в 12 лет в Индии празднуют праздник Кумба Мэла, каждый раз в новом месте. 14 января 2013 года: Кумба Мэла на реке Сангам. (Daniel Berehulak/Getty Images)

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: