ТЕМА

За 1,3 млн. військового майна суд дав реальні 8 років

30 марта 2012 | 18:07

До 8 років увязнення засуджено шахрая, який заволодів майном держпідприємства Міністерства оборони на суму 1,3 млн. грн.


 

     Лубенський міськрайонний суд Полтавської області розглянув кримінальну справу за обвинуваченням громадянина Т. у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст.190 КК України (шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах), визнав його винним і призначив покарання у вигляді позбавлення волі терміном на 8 років із конфіскацією майна. 

      Судовим слідством було встановлено, що громадянин Т., шляхом зловживання довірою службових осіб філій держпідприємства Міноборони «Укрвійськбуд», використовуючи неналежне виконання останніми своїх службових обов’язків, заволодів майном, а саме автомобільною та спеціальною технікою у кількості 31 одиниці (автомобілі Камаз, Маз, Зіл, Ваз та напівпричепи) на загальну суму 1,3 млн. грн.

      Враховуючи, що громадянин Т. у лютому 2011 року був засуджений до 7 років позбавлення волі, державним обвинувачем – представником відділу підтримання державного обвинувачення та нагляду за виконанням судових рішень військової прокуратури Центрального регіону було запропоновано суду призначити остаточне покарання у відповідності з вимогами ч.4 ст.70 КК України у вигляді позбавлення волі терміном на 8 років із конфіскацією майна.    

      Суд повністю задовольнив і заявлений у справі позов військового прокурора Центрального регіону про стягнення з громадянина Т. коштів у сумі 1,3 млн. грн. для відшкодування спричинених збитків. 

Прес-центр  військової прокуратури Центрального регіону України.



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

фото Геннадий Михеев.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: