ТЕМА

У справі "уманських гвалтівників" всі звільнені

30 марта 2012 | 20:56


 

Слідчим відділенням Уманського МВ УМВС України в Черкаській області 20 березня 2012 року порушено кримінальну справу за фактом зґвалтування 18-річної студентки в м. Умані за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 152 КК України. Того ж дня, за підозрою у вчиненні цього злочину було затримано 5 місцевих жителів, які разом з потерпілою увечері відпочивали та з її показань вчинили злочин стосовно неї.

Судом 23 березня 2012 року стосовно двох підозрюваних обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, а строк затримання інших трьох підозрюваних продовжено до 10 діб.

Оскільки 30 березня закінчується строк затримання трьох підозрюваних, а також 10-ти денний строк, у який іншим двом арештованим повинно бути пред’явлене обвинувачення та у ході досудового слідства не здобуто достатніх доказів для пред’явлення зазначеним особам обвинувачення, слідчим управлінням УМВС України в Черкаській області, в провадженні якого перебуває кримінальна справа прийнято рішення про звільнення вказаних осіб.

30.03.2012 зазначене рішення було виконане, та затриманих звільнено з ізолятора тимчасового тримання Уманського МВ.

Подальше розслідування кримінальної справи триває, проводяться необхідні слідчі дії та судові експертизи з метою всебічного, повного та об’єктивного дослідження обставин справи.

ГСУ МВС України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

Сameron Davidson

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: