ТЕМА

В Києві закрили елітний бордель

02 апреля 2012 | 17:33

Працівники відділу по боротьбі зі злочинами проти моральності Управління по боротьбі з торгівлею людьми Департаменту карного розшуку МВС України викрили діяльність борделю, що відзначився не тільки елітними повіями, а ще й дорогими послугами «персоналу»: одна зустріч із представницею найдревнішої професії обходилася клієнтам у півтори тисячі доларів. Сутенера борделю затримували бійці загону спеціального призначення, бо за інформацією оперативників, він був озброєний. У затриманого вилучено пістолет та значну суму грошей. Правоохоронці впевнені, що через бордель пройшло не менше сотні дівчат.


 

За словами начальника відділу Василя Поштака, усі працівниці борделю – дівчата віком від 18 до 25 років, модельної зовнішності. Саме такі умови при пошуку потенційних співробітниць висував організатор нелегального бізнесу своїм підопічним.

– На початковому етапі сутенер, знайомлячись із потенційною майбутньою працівницею, пропонував їй знайти заможного чоловіка. У процесі дівчата розуміли, що у такий спосіб можна заробити гроші, і вже самі хотіли працювати, просили, дзвонили, щоб сутенер знаходив їм клієнтів, – зазначив керівник міліцейського підрозділу.

До речі, замовники сексуальних послуг були не з бідних, адже оплатити таку суму за інтим спроможний не кожен громадянин. До того ж суми іноді коливалися і від п’яти тисяч доларів за послуги, адже чоловіки замовляли дівчат із виїздом за кордон або ж на відпочинок. Користувалися послугами й іноземці, які приїздили до України. 

Аби задокументувати незаконну діяльність будинку розпусти, міліціонерам довелося працювати не один місяць, проводячи передбачені законодавством оперативні заходи. Практично «на гарячому» правоохоронці затримали сутенера, який якраз повертався з чергової плідної оборудки. 25-річного чоловіка затримували  спецпризначенці, адже за інформацією сутенер постійно мав при собі зброю. Під час обшуку у нього дійсно вилучили пістолет та значну суму грошей. Сам же молодик – мешканець Києва з добропорядної родини, раніше до поля зору міліціонерів не потрапляв.

Як зазначив Василь Поштак, добре налагоджений бізнес тримався завдяки суворій конспірації. Клієнтами борделю були лише перевірені особи, розмов по телефону зловмисники практично не вели. До того ж,  сутенери консультували і дівчат, як потрібно себе поводити у тій чи іншій ситуації. Що ж до повій, то усі вони – із благополучних родин, більшість з них є студентками вищих навчальних закладів. Їхні заробітки залежали від рівня попиту на їх «послуги». Приміром, якщо дівчина користувалася попитом у клієнта і працювала регулярно, то могла залишати собі більшу частину грошей – сутенер це дозволяв.

Наразі стосовно організатора незаконного бізнесу порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

 

УЗГ МВС України 



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: