ТЕМА

В Києві очікуються перебої з постачання кокаїну

03 апреля 2012 | 18:24

Правоохоронці перекрили міжнародний канал надходження наркотиків до України та Києва. Затриманий зловмисник працював фотографом, а «підробляв» продажем кокаїну. Свій «товар» наркоторговець перевозив у бензобаку власного авто. Загальна маса вилученого кокаїну близько кілограма.


 

Працівники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків Шевченківського районного управління столичної міліції отримали інформацію стосовно осіб, які ввозять на територію нашої країни сильнодіючі наркотичні речовини. В ході проведення комплексу оперативно-розшукових заходів правоохоронці затримали 34-річного киянина.

Чоловік на своєму автомобілі час від часу привозив до столиці наркотики з метою продажу. У столиці він працював фотографом. Мабуть, цей бізнес приносив не такі шалені гроші, тому фотограф знайшов для себе непоганий додатковий заробіток – торгівлю наркотиками. При собі він мав близько 10 грамів білої порошкоподібної речовини, розфасованої по пакетиках.

При огляді його автомобіля правоохоронці виявили 2 великі згортки, які чоловік надійно заховав у бензобаку власної машини. Загальна вага знахідок – близько одного кілограма. Вилучену речовину було направлено на дослідження до науково-дослідного експертного центру Головного управління столичної міліції. Згідно з висновком фахівця, вилучена речовина є наркотиком – кокаїном.

Працівники міліції порушили кримінальну справу за статтею 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 12 років з конфіскацією майна. Наразі вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу стосовно затриманого. Триває слідство.

УЗГ МВС України

(за матеріалами ВЗГ ГУМВС України в м. Києві)



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

фото: официальная служба Президента США. Барак Обама в Овальном кабинете общается с Президентом России Дмитрием Медведевым.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: