ТЕМА

МО обміняло держмайно на квартири. Збитки - 700 тис.грн.

25 апреля 2012 | 13:12

Працівники Управління державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України в Автономній Республіці Крим викрили посадових осіб Міністерства оборони України, які в порушення вимог Постанови Кабінету Міністрів України «Про порядок відчуження та реалізації військового майна Збройних Сил», обміняли господарські споруди військового містечка на квартири в різних куточках півострова.


 

- Як з'ясувалося в ході перевірки, 22 жовтня 2004 року посадові особи, які здійснювали управління державним майном військового містечка столиці автономії, використовуючи своє службове становище, уклали з місцевими ТОВ, ЗАТ і приватним підприємством договір міни нерухомого військового майна на 19 квартир для військовослужбовців та членів їх сімей. При цьому обмін нерухомості здійснювався за необґрунтовано завищеної вартості квартир, - розповів заступник начальника відділу УДСБЕЗ ГУМВС України в Автономній Республіці Крим Дмитро Воронцов.

В результаті афери державі завдано збитки на суму понад 700 тисяч гривень. Прокуратурою Автономної Республіки Крим порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України . Жадібним і байдужим чиновникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Наразі проводяться заходи щодо встановлення інших фактів протиправної діяльності підозрюваних.

Сектор зв'язків з громадськістю ГУМВС України в АР Крим 



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Перехожі розглядають картонну фігуру мера Києва Леоніда Черновецького у скафандрі під час акції протесту ПП Велика Україна біля Київради в Києві в четвер, 28 грудня 2006 р. ПП Велика Україна вимагає проведення місцевого референдуму щодо дострокового припинення повноважень Черновецького та Київради. Фото Сергія Светлицького

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: