ТЕМА

Олександра Турчинова допитають у звязку з розслідуванням справи «Доктора Пі»

10 мая 2012 | 11:16

У ряді електронних ЗМІ зявилося повідомлення про те, що Олександра Турчинова викликано до Головного слідчого управління МВС України на 10.00 годину 10 травня 2012 року для проведення допиту. У звязку з цим ВО «Батьківщина» через повідомлення своєї прес-служби висловило стурбованість тим, що «через два тижні після офіційного призначення Олександра Турчинова керівником виборчого штабу Об'єднаної опозиції раптом на його адресу починають надходити незрозумілі виклики на допити».


 

МВС України повідомляє, що виклик Олександра Турчинова слідчими ГСУ пов’язаний із розслідуванням кримінальної справи за обвинуваченням Андрія Слюсарчука, відомого як «Доктор Пі», у вчиненні ним злочинів, передбачених ст. ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження), ст. 138 (Незаконна лікувальна діяльність), ч. 2, 3 ст. 190 (Шахрайство),  та ч. 4 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.

В ході розслідування зазначеної справи отримано дані про те, що А. Слюсарчук у період з грудня 2009 року по березень 2010 року працював у Кабінеті Міністрів України на посаді радника Першого віце-прем'єр-мінстра України Олександра Турчинова. У зв’язку з цим слідчим необхідно з'ясувати обставини працевлаштування та діяльність А. Слюсарчука на даній посаді.

УЗГ МВС України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Відвідувачка розглядає бронзовий бюст лідера БЮТ Юлії Тимошенко, представлений на виставці «Великий скульптурний салон - 2007», в рамках проекту «Арт-Київ» в Українському домі в Києві у четвер, 1 березня 2007 р. На виставці експонуються близько 300 скульптур українських майстрів різних поколінь, які працюють в різних творчих манерах, стилях та напрямах. Фото Сергія Светлицького

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: