ТЕМА

Військовий комісар сяде за неформальне звільнення від призову

10 мая 2012 | 11:18

Завершено слідство у кримінальній справі про хабарництво військового комісара


 

Військовою прокуратурою Вінницького гарнізону закінчено досудове слідство у кримінальній справі стосовно військового комісара Тульчинського РВК Вінницької області підполковника Д. Його обвинувачено у скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (одержання хабара в особливо великому розмірі або службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище). Санкції статті передбачають до дванадцяти років позбавленням волі з конфіскацією майна.

Під час досудового слідства встановлено, що військовий комісар Д., перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, зловживаючи владою та службовим становищем щодо визначення придатності призовників для проходження військової служби, 3 квітня 2012 року у службовому кабінету Тульчинського районного військового комісаріату отримав хабар в розмірі чотири тис. грн. Ці кошти військовий комісар Д., вимагав та отримав як винагороду за сприяння в ухиленні громадянина Т. від весняного призову до Збройних Сил України.

Для усунення причин та умов, що сприяли скоєнню цього злочину військовому комісару Вінницького ОВК внесене відповідне прокурорське подання.

 

Прес-центр  військової прокуратури Центрального регіону України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Олег Ельцов

Киев под колпаком

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: