ТЕМА

По горячих слідах розкрито вбивство іспанського бізнесмена

07 июня 2012 | 09:11

06 червня 2012 року деякі електронні ЗМІ повідомили про насильницьку смерть іспанського вболівальника, який приїхав до України підтримати свою команду. Втім, дана інформація не відповідає дійсності.


 

Насправді, потерпілий приїхав на декілька днів до міста Донецьк ще 12 травня з метою займатися приватним бізнесом. Увечері 14 травня у пошуках пригод він направився до міста Макіївка. Для цього він використав послуги місцевого таксі.

16 травня у Ворошиловський райвідділ міліції м. Донецька звернулися співробітники готелю, де зупинявся потерпілий, з повідомленням про те, що громадянин Іспанії, що проживає у них, більше доби не з'являвся в готелі. Негайно були прийняті всі заходи щодо розшуку зниклого.

В результаті злагоджених оперативних дій вже через декілька годин тіло 46-річного чоловіка з ознаками насильницької смерті було виявлено в м. Макіївці.

Оперативною групою при відпрацюванні останніх зв'язків потерпілого були встановлені і затримані троє зловмисників, причетні до скоєння злочину відносно громадянина Іспанії. Один з них виявився таксистом, якій розвозив  потерпілого до сусіднього міста. Речові докази вилучені.

Порушена кримінальна справа за ст. 115 КК України (умисне вбивство).

Наразі проводяться слідчі дії.

Велике прохання представникам ЗМІ не інтерпретувати повідомлення прес-служб МВС України з метою створення ажіотажу біля ЕВРО-2012.

 

Прес-служба Донецького МУ ГУМВС

України в Донецькій області



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Олег Ельцов

Выросту - куплю побольше

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: