ТЕМА

Футбол по-львівськи: фанат фаната не образить

15 июня 2012 | 15:17

14 червня у засобах масової інформації зявились повідомлення з посиланням на медиків про бійку футбольних фанатів у Львові. В клінічній лікарні Львівської залізниці прооперували двох уболівальників з Польщі та Румунії, які потребували хірургічної допомоги. Останні, нібито, отримали травми унаслідок побутової бійки.


 

Слід зазначити, що бійок між фанами не було. Вищезгадані іноземці травмувалися при інших обставинах.

Правоохоронці Львова встановили, що 38-річного громадянина Румунії побили  та пограбували випадкові знайомі, з якими він до усю ніч  розпивав алкогольні напої. За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 КК України (Грабіж), про що раніше вже повідомлялось.

Про випадок, який трапився з 32-річним громадянином Польщі правоохоронці довідались від чергового лікаря залізничної лікарні м. Львова. Іноземець з діагнозом закрита травма живота та алкогольне сп’яніння був госпіталізований у хірургічне відділення.

Пізніше з’ясувалось, що громадянин Польщі прибув в Україну 12 червня  автобусом, як уболівальник «Євро-2012».

Чоловік розповів, що до 4.00 год. ранку 13 червня він разом із своїми друзями з Польщі розпивав спиртні напої в одному з нічних закладів Личаківського району Львова.  Уболівальник напився настільки, що не пам’ятає, як отримав травму живота. Його друзі, які перебували з ним, та сам іноземець заперечують факт побиття.

Наразі триває перевірка.

 

ВЗГ ГУ МВС України

у Львівській області



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Радник Президента України з правових питань Степан Гавриш на прес-конференції в агентстві УНІАН в Києві у вівторок, 5 червня 2007 р. На прес-конференції Гавриш заявив, що не має наміру брати участь в позачергових парламентських виборах. Фото Сергія Светлицького

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: