ТЕМА

Турецькі фанати не витримали алкогольного напруження

15 июня 2012 | 23:15

На Полтавщині міліція і медики рятували уболівальників з Туреччини від алкогольної інтоксикації.


 

З нічного клубу у лікарню. Саме так закінчилися пригоди двох турецьких уболівальників у Полтаві, які приїхали до України на Чемпіонат з футболу Євро 2012. Насолодившись алкоголем, організми турецьких підданих не витрималитакої дози.

Близько о пів на п’яту ранку до чергової частини Октябрського райвідділу міліції Полтави за телефоном «102» надійшло повідомлення від мешканців обласного центру про те, що на Театральній площі міста двоє іноземців у стані алкогольного сп’яніння потребують сторонньої допомоги.

На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група райвідділу, яка з’ясувала, що двоє громадян Туреччини не розрахували свої сили під час відпочинку та вживання спиртних напоїв і потребують медичної допомоги. Тож правоохоронці викликали службу «103» і каретою швидкої медичної допомоги іноземців було доставлено до 2-ї міської лікарні.

Завідувач терапевтичного відділення 2-ї міської лікарні Полтави, заслужений лікар України, Марина Миколаївна Невойт розповіла:

- Громадян Туреччини доставили до лікарні у тяжкому стані вираженої інтоксикації на фоні вживання спиртних напоїв. Одразу були проведені діагностичні та лікувальні заходи, дезінтоксикаційна терапія. На ранок їхній стан здоров’я оцінюється як задовільний. Один із чоловіків проходить дообстеження, інший – чекає на товариша, що б продовжити мандрівку.

Самі ж туристи, Онур 34-х та Зана 35-років, вже дещо оговтавшись від активного відпочинку, розповіли, що приїхали в Україну з Туреччини на фінал футбольного чемпіонату ЄВРО-2012. Паралельно чоловіки знайомилися з українським колоритом, відпочивали у різних містах нашої держави. Вони вже встигли побувати у Одесі та Києві, звідки направлялися у Донецьк на матч «Україна-Франція», який має відбутися сьогодні. Саме на шляху до шахтарської столиці туристи й вирішили погуляти Полтавою. Однак відпочинок у одному із місцевих клубів із активним вживанням спиртних напоїв дещо підірвав здоров’я турецьких громадян, адже один із них навіть не може згадати хронологію минулих подій.

– Ми хотіли подивитися місто, але все, що ми встигли побачити, - це нічний клуб та лікарня, - говорить Онур. – Ми танцювали та вживали спиртне, а потім на вулиці моєму товаришу стало зле. До нас підійшли поліцейські, які викликали невідкладну медичну допомогу.

Чоловік щиро вдячний міліціонерам та медичним працівникам за допомогу й вже сьогодні планує продовжити мандрівку до Донецька.

– Я вболіваю за команду Іспанії, а також є прихильником української збірної, – розповідає про футбольні уподобання Онур. – У матчі із Швецією Шева був молодець! Тож буду вболівати за Україну й у сьогоднішньому матчі.

Бажаємо туристам з Туреччини відвідати усі заплановані події ЄВРО-чемпіонату, а всім іншим гостям нашої держави уважно слідкувати за власним здоров’ям під час активного відпочинку.

 

ВЗГ УМВС України в Полтавській області



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Олег Ельцов

Село Подгорцы Львовской области. Великолепная церковь 18 века и ... "шедевры" современной архитектуры

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: