ТЕМА

На харківських "майданників" напали бойовики у масках

15 августа 2012 | 11:15

На активістів акції протесту проти мовного закону сьогодні вночі напали невідомі. Про це повідомив координатор акції, активіст Громадської ініціативи «Оновлення країни» у Харкові Дмитро Пилипець. За його словами, після того як о 1:00 на вулицях Харкова було вимкнуто світло, на учасників акції напали шестеро молодиків спортивної статури.


 

«Нападники були вдягнуті у спортивні костюми,на головах були капюшони. Вони почали нищити всі агітаційні матеріали, різати ножами плакати, а також вкрали чотири державних прапори», - розповідає Пилипець.

Найбільше в цій ситуації дивує відсутність патрульної машини міліції, яка до того щоночі охороняла активістів «мовного майдану». Окрім того, коли після вчинення нападу захисники мови викликали правоохоронців,  їхнього приїзду прийшлося чекати майже годину.

«Однозначно можна казати, що наліт на «мовний майдан» є спланованим і зрежисованим міською владою, синхронні дії бандитів та працівників міліції є тому переконливим підтвердженням. Якби там не було, владі не вдасться нас залякати. Ми продовжуємо акцію», -  заявив Пилипець.

Нагадаємо, що до активістів «мовного майдану» майже щодня приходять держвиконавці та змушують міняти місце проведення пікету. На самих активістів регулярно складаються сфабриковані протоколи про адміністративне правопорушення.



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Сиднейский музей полиции и юстиции

Такими были сиднейские бандиты в 1928 году.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: