ТЕМА

Серійне пограбування київських таксистів розкрите за горячими слідами

15 августа 2012 | 17:18

Інспектори ДАІ Оболонського району затримали грабіжника.


 

Заступаючи на зміну, інспектори відділу ДАІ Оболонського району Києва старший лейтенант Вадим Поліщук та лейтенант Володимир Лось виїхали на зміну, патрулюючи проспект Героїв Сталінграду. Вартові доріг займалися звичною роботою – фіксували порушення Правил дорожнього руху, складали протоколи. Неподалік будинку № 26, край дороги стояло два таксі. Правоохоронці помітили, що водій однієї із автівок жестами намагається привернути до себе увагу. Патрульна машина зупинилась, інспектори поцікавились в чому справа. Водій «Шевроле» хвилюючись розповів, що на нього нещодавно було скоєно озброєний напад. На проспекті Героїв Сталінграду, 16 він висадив пасажира, якого підвозив. А той під загрозою ножа забрав 150 гривень, і одразу пересів у інше авто таксі. Те саме авто, що стоїть неподалік. Після цього співробітники ДАІ підійшли до вказаного автомобіля. В його салоні знаходився  пасажир кавказької національності. Перевіривши документи у водія, інспектори попросили пасажира пред’явити паспорт. І в цей же час підозрюваний громадянин був затриманий.

Згодом з’ясувалось, що затриманим виявився 44-х річний громадянин Грузії. Знаходячись в стані алкогольного сп’яніння, він протягом  кількох годин скоїв аналогічні злочини стосовно ще двох перевізників: одного з них забрав 350 гривень, а у іншого 750.

У співробітників міліції є всі підстави вважати, що це гастролер, на рахунку якого не одне пограбування у столиці.

Наразі слідчий відділ Оболонського РУ ГУМВС України в м. Києві відносно затриманого порушено кримінальну справу за статтею 187 Кримінального кодексу України. Розпочато досудове слідство.

 

 

Відділ зв’язків з громадськістю

УДАІ ГУМВС України в м. Києві



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Олег Ельцов

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: