ТЕМА

Кандидат в депутати не поділив жінку й порізав конкурента

21 августа 2012 | 14:07

При прийнятті рішення про затримання громадянина за вчинення замаху на вбивство його політичні переконання не враховувалися.


 

19 серпня цього року до чергової частини Чорноморського райвідділу міліції ГУМВС України в Автономній Республіці Крим надійшло повідомлення про те, що до приймального відділення місцевої лікарні був доставлений 43-річний чоловік з декількома різаними ранами обличчя та тулуба.

Потерпілий пояснив, що тілесні ушкодження отримав під час сварки з колишнім цивільним чоловіком своєї теперішньої співмешканки. Крім того, під час проведення дослідчої перевірки правоохоронці встановили, що названий потерпілим громадянин є кандидатом в народні депутати України.

20 серпня цього року Слідчим управлінням кримського міліцейського Главку була порушена кримінальна справа за ознаками складу злочину, передбаченого ст. 15 (Замах на злочин) та ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 15 років.

Громадянина, якого правоохоронці обґрунтовано підозрюють у скоєнні даного злочину, затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання Чорноморського райвідділу міліції. Затриманого було допитано, йому роз'яснені його права, надана можливість зв'язатися із захисником.

Вина затриманого підтверджується наявною доказовою базою: на нього прямо вказав потерпілий і кілька свідків події, зокрема – неповнолітніх. Також працівниками міліції були вилучені речові докази, серед яких – знаряддя вчинення злочину. У рамках кримінальної справи призначено проведення низки експертиз, у тому числі судово-медичної.

Слідство триває.

УЗГ МВС України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Олег Ельцов

Милиция как всегда прибыла вовремя

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: