ТЕМА

Проти нардепа порушили справу

21 сентября 2012 | 14:09

Як уже повідомлялося, 20 вересня близько 11:00 на площі Т.Г. Шевченка, що в місті Бровари Київської області, народний депутат України наніс тілесні ушкодження, зірвав погони з форменого одягу та вихватив з рук службове посвідчення заступника начальника міліції громадської безпеки Броварського МВ.


 

Як з’ясувалося, на місце події підполковник міліції прибув разом з іншими правоохоронцями для складання протоколів про адміністративні правопорушення через порушення Закону України «Про вибори», а саме розміщення представниками політичних партій агітаційних наметів в невстановленому місці.

Під час складання матеріалів з автомобіля, що під’їхав, вийшов чоловік, як стало відомо згодом – народний депутат України Костянтин Бондарєв, який розпочав сварку, а потім і бійку. Народний обранець зірвав погони з форменого одягу міліціонера, вихватив з рук службове посвідчення та вибив з рук мобільний телефон. Крім того, брутально висловлювався в сторону працівників міліції. В результаті заступника начальника міськвідділу міліції доправлено в місцеву лікарню. Медики констатували забій грудної клітини та живота.

За цим фактом Броварська міжрайонна прокуратура порушила кримінальну справу за ч.2 ст.342 «Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, державному виконавцю, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві, повноваженій особі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб» КК України.

До речі, аналогічні дії цього ж народного депутата зафіксовані наприкінці липня в м.Кагарлику, де він під час демонтажу агітаційних наметів, виставлених всупереч рішенню місцевої влади, спричинив тілесні ушкодження представникам комунального підприємства.

 

Відео – Депутат Бондарьов б’є міліціонера

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Київській області



комментарии [1]

21.09.2012 14:54     Читатель ссылка на видео не работает
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Сергей Гутиев

Непал

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: