ТЕМА

П"яний дебіл "замінував" аеропорт й був зхоплений за 20 хвинин

04 февраля 2013 | 12:54

Затриманий виявився комірником місцевої овочевої бази. За скоєння подібного злочину передбачена відповідальність за ст.259 «Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності» Кримінального кодексу України. Чоловікові може загрожувати від двох до шести років позбавлення волі.


 

На лінію «102» другого лютого надійшло повідомлення про те, що в донецькому аеропорту закладена бомба. Дану інформацію було передано до чергової частини лінійного відділу міліції в міжнародному аеропорту Донецьк імені С.Прокоф’єва.

На місце прибули представники екстрених служб. Робота аеропорту була тимчасово припинена.

Протягом 20 хвилин з моменту дзвінка автора було встановлено і прямо із зупинки громадського транспорту доставлено до міліції. Ним виявився 29-річний місцевий житель, що працює комірником на овочевій базі.

В ніч з п'ятниці на суботу він відпочивав в одному з клубів міста в компанії друзів. На момент затримання чоловік перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння і пояснити, навіщо заявляв про мінування, не зміг. У правопорушника вилучено мобільний телефон, з якого й надійшов дзвінок на номер «102».

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

У ході перевірки території аеропорту, що тривала близько години, фахівцями вибухотехнічної служби вибуховий пристрій виявлено не було, і аеропорт відновив свою роботу в нормальному режимі.

 

ВЗГ ГУМВС України

в Донецькій області



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Президент України Віктор Ющенко поздоровляє співробітників антитерористичного спецпідрозділу «Альфа» Служби безпеки України з 15-ю річницею української спецслужби в Києві в середу, 21 березня 2007 р. Фото Дмитра Стаховського

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: