ТЕМА

Міліція прочитала "ТЕМУ" й ... звинуватила медиків

02 марта 2013 | 08:14

На думку ДАІ, винуватцем ДТП із міліцейською машиною та машиною швидкої допомоги, є водій "швидкої".


 

 

Винуватця ДТП у столиці з участю міліції та «швидкої» визначить суд – МВС (ФОТО)

Через раптовість появи на дорозі медичного спецавтомобіля у водія міліцейського легковика не було змоги уникнути дорожньо-транспортної пригоди. Стосовно водія «швидкої» складено протокол за скоєння ДТП. Матеріали за цим фактом направлені до суду.

На кількох веб-ресурсах з’явилися повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з участю спецавтомобілів міліції та швидкої медичної допомоги, що мала місце в м. Києві. У цих повідомленнях інформація подається таким чином, що створюється враження того, що винуватцем ДТП є працівник міліції. Аби уникнути поширення недостовірної інформації, Міністерство внутрішніх справ повідомляє наступне.

Уранці 28 лютого на вул. Щусєва в м. Києві сталася дорожньо-транспортна пригода, учасниками якої стали водії двох спецавтомобілів – міліцейського та автомобіля швидкої медичної допомоги.

Прибулі на місце ДТП працівники Державтоінспекції з’ясували, що автомобіль «Фольксваген Пасат» під керуванням одного із працівників міліції рухався по вулиці Щусєва в напрямку станції метро «Сирець».

У цей час на проїжджу частину вулиці з прилеглої до дороги дворової території раптово виїхав автомобіль ШМД. Медичний транспортний засіб усупереч вимогам Правил дорожнього руху почав рухатися перпендикулярно до основного напрямку руху замість того, аби повернути праворуч, як того вимагають ПДР, та доїхати до місця розвороту. Через раптовість його появи на дорозі водій міліцейського автомобіля не зміг уникнути зіткнення. На щастя, у ДТП ніхто не постраждав.

Стосовно водія «швидкої» правоохоронцями складено адміністративний протокол за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Адміністративні матеріали будуть направлені до суду, який і визначить винуватця ДТП.

УЗГ МВС України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Reuters

Eliseo Fernandez. Лунный Пляж, что в 155 км от Сантьяго - единственный, открытый для нудистов в Чили.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: